Join our Talent Network
Overslaan naar hoofdinhoud
Herbalife home banner

Live your best life

Wie
We Zijn

Wij zijn een wereldwijd bedrijf voor gezondheid en welzijn dat hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde producten en programma’s biedt via een netwerk van Onafhankelijke Distributeurs. Sinds 1980 is ons team wereldwijd uitgebreid naar meer dan 90 landen en is het de nummer één merk ter wereld geworden op het gebied van actieve en lifestyle-voeding. * Samen moedigen we iedereen aan om gezonder en actiever te leven door middel van coaching en ondersteunende gemeenschappen.

herbalife shake
guy drinking shake
lady drinking shake

*Bron Euromonitor International Limited; per Consumer Health 2022ed, actieve en lifestyle-voeding gedefinieerd als gewichtsbeheersing en welzijn, sportvoeding en vitamines en voedingssupplementen; gecombineerd % RSP aandeel GBO, gegevens 2021.

Waarom
Herbalife?

Ons doel is om mensen te helpen hun beste leven de leiden. We stellen medewerkers, Onafhankelijke Distributeurs en klanten over de hele wereld in staat om vooruitgang te boeken in hun persoonlijke reis, via fysieke gezondheid, emotioneel welzijn en een financiële kans die hen zal helpen om hun toekomst te beheersen. Ons bedrijf is gebouwd op samenwerking, verwelkomt verschillende perspectieven en het bevorderen van een ondernemersgeest. Bekijk onze spannende carrièremogelijkheden terwijl we ons merk ontwikkelen, onze digitale platforms vernieuwen en nieuwe producten ontwikkelen.

why herbalife nutrition banner

Onze
Visie

We zullen het voornaamste bedrijf en de gemeenschap op het gebied van volksgezondheid en welzijn zijn.

our values

Onze Waarden

Onze waarden sturen ons gedrag en onze acties. Ze bepalen hoe we sterke teams bouwen, geweldige producten en diensten creëren en de beste ervaring leveren. We doen altijd wat juist is. We werken samen. We bouwen het beter.

our welling-being

We geloven in het helpen van het hele lichaam van onze medewerkers - fysiek, emotioneel en financieel. Daarom bieden we ons Wellness for Life-programma aan. Dit programma, geleid door ons team van experts, is ontworpen om een gezonde, actieve lifestyle te inspireren, te motiveren en te belonen, terwijl financiële coaching wordt gegeven. Het is onze inzet om het welzijn van onze medewerkers te verbeteren.

our benefits

Onze Voordelen

We ondersteunen het leven van onze medewerkers binnen en buiten de werkplek. Ons voordelenpakket, dat per land verschilt, omvat uitgebreide medische en tandheelkundige verzekeringen, pensioenspaarplannen en meer. We geloven dat onze medewerkers hun beste zelf meebrengen naar het werk wanneer ze zich gesteund voelen.

de&i banner

Diversiteit,
Rechtvaardigheid en
Inclusie
Maken het
Verschil

Onze diversiteit is onze kracht. We erkennen dat de rijke en diverse achtergronden van onze medewerkers samenwerking, innovatie en leiderschap verbeteren. We creëren een ondersteunde omgeving waarin alle mensen een gelijke kans hebben om hun meningen te uiten, zich gewaardeerd voelen en geaccepteerd worden zoals ze zijn wat onze medewerkers in staat stelt om te gedijen. Het is een hoeksteen van ons succes en inspireert ons om onze Distributeurs, belanghebbenden en gemeenschappen elke dag beter van dienst te zijn.

We hebben momenteel acht wereldwijde netwerken van medewerkers die tot doel hebben om de unieke culturen van onze medewerkers te ondersteunen en te presenteren.

manufacturing banner

Onze
Productie

Onze productiefaciliteiten zijn ontworpen en gebouwd met de nieuwste technologie en bevinden zich in belangrijke gebieden over de hele wereld om ervoor te zorgen dat onze producten worden gemaakt met kwaliteitsingrediënten en verantwoord worden verkregen en vervaardigd. Onze productiefaciliteiten worden aan de hoogste veiligheidsnormen gehouden en elk laboratorium is ISO 17025-gecertificeerd om een juist kwaliteitsbeheer te garanderen.

Herbalife Talent Network

Nog niet klaar om te solliciteren? Word lid van het Herbalife Talent Network en we houden je op de hoogte van nieuws en hoogtepunten. Laat het ons weten als de tijd rijp is!