Join our Talent Network
Overslaan naar hoofdinhoud
Herbalife home banner

Live your best life

Wie
We Zijn

Wij zijn een wereldwijd voedings- en lifestylebedrijf dat wetenschappelijk onderbouwde producten en programma's van hoge kwaliteit levert die worden aangeboden door een netwerk van onafhankelijke distributeurs. Sinds 1980 is ons team wereldwijd uitgebreid naar meer dan 90 landen en is het het nummer 1 merk ter wereld geworden op het gebied van actieve en lifestyle-voeding.* Samen moedigen we iedereen aan om gezonder en actiever te leven door middel van coaching en ondersteunende gemeenschappen.

herbalife shake
guy drinking shake
lady drinking shake

*Bron Euromonitor International Limited; per Consumer Health 2022ed, actieve en lifestyle-voeding gedefinieerd als gewichtsbeheersing en welzijn, sportvoeding en vitamines en voedingssupplementen; gecombineerd % RSP aandeel GBO, gegevens 2021.

Waarom
Herbalife
Nutrition?

Ons doel is om het potentieel in iedereen te voeden met als doel een gezondere toekomst te creëren - door middel van goede voeding, een gezonde lifestyle, economische kansen en een ondersteunende gemeenschap. We voeden het potentieel in onze klanten, onze gemeenschappen, onze planeet en onze medewerkers. Dit doen we door samen te werken, verschillende perspectieven te verwelkomen en een ondernemersgeest te bevorderen. Bekijk spannende kansen terwijl we ons merk ontwikkelen, onze digitale platforms vernieuwen en nieuwe producten ontwikkelen.

why herbalife nutrition banner

Onze
Visie

We streven ernaar het meest vertrouwde voedings- en lifestylebedrijf ter wereld te worden. Onze visie brengt het bedrijf op één lijn en stimuleert onze groei.

our values

Onze Waarden

Onze waarden sturen ons gedrag en onze acties. We doen altijd wat juist is. We werken samen. We bouwen het beter. Ze bepalen hoe we sterke teams bouwen, geweldige producten en diensten creëren en de beste ervaring aan jouw klanten leveren.

our welling-being

Onze Welzijn

We geloven in het voeden van het hele lichaam van onze medewerkers - fysiek, emotioneel en financieel. Daarom bieden we ons Wellness for Life-programma aan. Het programma, geleid door ons team van experts, is ontworpen om te inspireren, motiveren en belonen voor een gezonde, actieve lifestyle en tegelijkertijd financiële coaching te bieden. Het is onze inzet om het welzijn van onze medewerkers te verbeteren.

our benefits

Onze Voordelen

We ondersteunen het leven van onze medewerkers binnen en buiten de werkvloer. Ons voordelenpakket, dat per land verschilt, omvat uitgebreide medische en tandheelkundige verzekeringen, pensioenspaarplannen en meer. Wanneer onze medewerkers zich gevoed voelen, geloven we dat ons potentieel grenzeloos is.

de&i banner

Diversiteit,
Rechtvaardigheid en
Inclusie
Maken het
Verschil

Onze diversiteit is onze kracht. We erkennen dat de rijke en diverse achtergronden van onze medewerkers samenwerking, innovatie en leiderschap verbeteren. Door een ondersteunende omgeving te creëren waar alle mensen een gelijke kans hebben om hun mening te uiten, zich gewaardeerd te voelen en geaccepteerd te worden als geheel, kunnen onze medewerkers gedijen. Het is een hoeksteen van ons succes en inspireert ons om onze distributeurs, belanghebbenden en gemeenschappen elke dag beter van dienst te zijn.

We hebben momenteel acht wereldwijde werknemersnetwerken die tot doel hebben de unieke culturen van onze werknemers te ondersteunen en te verrijken.

manufacturing banner

Onze
Productie

Onze productiefaciliteiten zijn ontworpen en gebouwd met de nieuwste technologie en bevinden zich in belangrijke gebieden over de hele wereld om ervoor te zorgen dat onze producten met hoogwaardige ingrediënten worden gemaakt. Onze productiefaciliteiten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en elk laboratorium is ISO 17025-gecertificeerd om een goed kwaliteitsbeheer te garanderen.

Herbalife Nutrition Talent Network

Nog niet klaar om te solliciteren? Word lid van het Herbalife Nutrition Talent Network en we houden je op de hoogte van nieuws en hoogtepunten. Laat het ons weten als de tijd rijp is!